Cum comanzi?



Atelier M este locul unde imbinam ideile tale cu iscusinta noastra pentru a creea articole vestimentare, accesorii sau decoratiuni textile asa cum le-ai visat. Te poti inspira din galeriile de facebook sau din blogul nostru www.atelierm.ro, sau poti veni chiat tu cu ideea/schita/imaginea ta de pornire.
Poti lasa comanda in email (madalina.atelier@gmail.com), in mesaj sau in persoana
Daca doresti sa vii la atelier, ne gasesti in Brasov pe str. Aurel Vlaicu 97, dar te rog sa faci o programare (tel.: 0723589125)
Abia astept sa ne cunoastem!

Pentru rochile din tricot avem o paleta destul de generoasa de culori. 
Alege nuanta dorita dim mostrarul de mai sus!


Conform cerințelor Regulamentului UE 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal, avem obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. Asadar, furnizarea datelor dvs. personale către noi este voluntară si este folosita exclusive pentru a expedia comezile realizate. Aveti dreptul să ne cereti să modificăm sau să eliminăm din baza noastră de date informațiile personale.
Furnizarea datelor personale (nume, prenume, telefon, adresa) reprezinta acordul dumneavoastra de a le folosi pentru livrarea comenzilor.

Comments

Popular Posts